T 073 689 4388

Op Maat Studiebegeleiding

Remedial Teaching,Den Bosch,Vught,Vlijmen,engelen,rosmalen

Op Maat Studiebegeleiding staat voor afstemming op de leerling, in samenspraak met ouders of docenten. Dit betekent persoonlijke aandacht vanaf het allereerste moment. Om ons, Op Maat Studiebegeleiding alvast een beetje te leren kennen, vindt u hier allerlei informatie over Op Maat Studiebegeleiding zoals onze visie, ons lidmaatschap van de landelijke vereniging voor studiebegeleidingsinstituten, enkele nieuwtjes en een indruk van onze unieke sfeer.

Als u uw kind aan wilt melden voor bijvoorbeeld studiebegeleiding of remedial teaching, dan plannen we graag een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek met u in. Op deze manier krijgt u een goede indruk van de omgeving waarin uw kind terecht zal komen, kunt u meteen kennismaken met de begeleiding en de vragen stellen waar u nog geen antwoord op hebt gevonden.

U kunt direct contact met ons opnemen op 073 689 4388 of via onze e-mail info@opmaatstudiebegeleiding.nl. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier in te vullen om meer informatie aan te vragen.